User menu

Echipa SPPS clasată pe prima treaptă la proba „Triatlon” din cadrul Spartachiadei Clubului Central „Dinamo”

Instituțiile de forță s-au reunit în cadrul Spartachiadei Clubului Central „Dinamo” la proba „Triatlon de serviciu”, ediția 2017. Competiția sportivă s-a desfășurat în cursul zilelor de 22-23 iunie 2017 pe arena sportivă a CSC „Dinamo”.

În cadrul competiţiei au concurat 6 echipe, formate din câte 4 membri, reprezentanţi ai Ministerului Afacerilor Interne, Departamentului Instituţiilor Penitenciare, Serviciului de Protecţie şi Pază de Stat etc.

Pe parcursul a două zile, participanţii și-au verificat măiestria și precizia la trei probe sportive. Astfel, în prima zi sportivii şi-au etalat capacităţile în cadrul probelor la tir 25 m şi nataţie 100 m, iar astăzi cursa la 3000 m.

La toate încercările, numărul maximal de puncte l-a acumulat echipa Serviciului de Protecție și Pază de Stat, câștigând detașat competiția. Pe locul II în clasamentul general s-a poziționat reprezentativa Ministerului Afacerilor Interne, iar locul III i-a revenit Departamentului Instituţiilor Penitenciare.

Scopul evenimentului l-a constituit ridicarea nivelului profesional, punerea în valoare a măiestriei, realizarea schimbului de experiență și a bunelor practici între echipele specializate ale instituţiilor de forţă din ţară. 

Astfel de evenimente sunt desfăşurate în fiecare an, aceasta dezvoltând în rândul angajaţilor abilităţile fizice, spiritul de echipă şi tendinţa de a fi cei mai buni.

La finele competiţiei, învingătorii au fost premiaţi cu medalii şi diplome de onoare.

23 iunie 2017

Serviciul cooperare internațională și relații cu publicul