User menu

Mesajul directorului interimar, Anatolie Golea, cu ocazia aniversării a 25 ani de la fondarea Serviciului de Protecție și Pază de Stat

Domnilor ofițeri și subofițeri,

Ziua de 27 ianuarie are o semnificație deosebită pentru Serviciul de Protecție și Pază de Stat. Este ziua în care marcăm 25 de ani de la fondare.

Pe parcursul acestor ani, împreună și fiecare în parte am acumulat experiență, am înfruntat greutăți și deziluzii, dar am trăit și momente de reale victorii, realizări importante și speranțe mobilizatoare.

Ne-am implicat în cele mai importante evenimente din istoria modernă a țării. Am asigurat securitatea numeroaselor vizite oficiale. Am fost alături și am depus eforturi consecvente pentru ca demnitarii noștri să se simtă în siguranță oriunde s-ar afla. 

Eforturile noastre nu se opresc aici, responsabilitățile continuă să crească și cerințele pe care le avem în față și ele la rândul lor. Vom depune toată silința pentru a ne afirma și în continuare în calitate de instituție credibilă pentru partenerii naționali și internaționali. Vreau să cred că și în continuare dificultățile cărora trebuie să le facem față, ne vor face şi mai puternici şi mai uniţi.

În acest moment aniversar, a cărui semnificație se îmbină cu cea sufletească, ne îndreptăm recunoștința față de veteranii Serviciului, care au stat la temelia creării și dezvoltării instituției.

Un mesaj deosebit țin să adresez familiilor dumneavoastră, care vă sunt mereu alături, înțelegând sacrificiile și riscurile pe care vi le asumați zi de zi.

În această zi specială, doresc să vă mulțumesc pentru abnegația și devotamentul de care ați dat dovadă și să vă felicit pentru activitatea, deloc ușoară, pe care ați desfășurat-o cu multă responsabilitate şi bună credinţă.

Vă urez multă sănătate, bunăstare, realizări personale și profesionale, exprimându-mi convingerea că vom reuși să obținem și în continuare cele mai bune rezultate având ca principiu de activitate sloganul Serviciului “Onoare și Devotament”!

Cu deosebită considerație,

Anatolie GOLEA,

Director interimar al Serviciului de Protecție și Pază de Stat