User menu

Mesajul directorului interimar Anatolie Golea cu ocazia zilei de 8 martie

 

“Din dragoste pentru femei s-a născut tot ce e mai frumos pe lume.” – Maxim Gorky

Stimate doamne, distinse colege,

Vă adresez cele mai sincere felicitări cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii – 8 Martie, exprimându-vă toată admiraţia și recunoștința pentru lucrurile frumoase pe care le reprezentanți în viața noastră.

Îmi exprim înalta considerațiune pentru faptul că reușiți să îmbinați în armonie profesia de ofițer cu cea de mamă și soție grijulie.

Apreciez înalt devotamentul, curajul, sârguința și tenacitatea demonstrată în îndeplinirea conștiincioasă a misiunilor de serviciu, dar și grija față de familiile Dumneavoastră, educând generația de mâine a țării noastre.

Vă mulțumim pentru frumusețea și gingășia Dumneavoastră cu care ne înconjurați, pentru bunăvoința, sensibilitatea de care dați dovadă în fiecare zi, pentru inteligenţa şi profesionalismul investit în munca depusă întru prosperarea țării noastre - Republica Moldova, dar și pentru atmosfera caldă și prietenească pe care o creați în cadrul Serviciului de Protecție și Pază de Stat.

Astăzi, Vă dedicăm cele mai calde și sincere urări de sănătate, succes și prosperitate. Fie ca fericirea acestei zile și seninătatea acestei primăveri să Vă însoțească pretutindeni. 

Gândurile senine să Vă fie călăuză zi de zi, să aveți parte de o viaţă cât mai luminoasă trăind în armonie alături de cei dragi.

 La mulți ani, Femeie!

 

Cu deosebit respect,

Anatolie GOLEA,

Director interimar al Serviciului de Protecție și Pază de Stat