User menu

Mesajul directorului SPPS, dl Victor ȚĂRNĂ, adresat angajaților Serviciului de Protecție și Pază de Stat cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Domnilor ofițeri și subofițeri,

În ultimele zile ale anului 2016, am o deosebită plăcere să adresez tuturor angajaţilor Serviciului de Protecție și Pază de Stat cele mai sincere urări de sănătate, prosperitate şi succese în activitatea profesională pe care o desfășurați în slujba țării și a poporului.

Instituţia noastră parcurge, astăzi, unul dintre cele mai dinamice procese de modernizare şi reformă din scurta sa existenţă, scopul principal fiind de a aduce Serviciul la standardele internaționale în domeniu. Succesele obţinute se datorează, întâi de toate, celor care formează acest corp profesionist, demonstrează disponibilitate de a se reforma şi adapta din mers imperativelor timpului și evoluţiei de ansamblu a societăţii.

Stimați colegi,

Voi insista asupra faptului că oamenii sunt cea mai valoroasă resursă de care dispune o instituție. De la începutul mandatului meu, am investit încredere în personalul Serviciului și, după 3 ani de activitate, sunt onorat să mă bucur de receptivitatea și reciprocitatea dumneavoastră. Împreună, ne-am orientat eforturile spre consolidarea reformelor demarate. Am elaborat și am pus în aplicare reforma Serviciului de Protecție și Pază de Stat, care vine cu o abordare conceptuală adaptată contextului național și internațional actual.Am participat la exerciții comune cu serviciile similare de peste hotare, fapt care a îmbunătățit cooperarea practică dintre noi. Am continuat dialogul cu partenerii internaționali și, ca de fiecare dată, am beneficiat de un suport considerabil din partea acestora, atât în termeni de dotare tehnică, cât și expertiză valoroasă.

Aceste progrese sunt meritul fiecăruia dintre voi. În spatele acestor activități a stat o muncă imensă pe care ați depus-o necondiționat.

Vă mulțumesc pentru dedicația și abnegația de care ați dat dovadă de fiecare dată. Efortul și viziunea voastră contează. Ele sunt valorile cele care fac instituția să progreseze.

Vă doresc să aveți parte de un an plin de realizări. Cu toţii avem nevoie de realizări. Atît planurile cît şi aşteptările pentru anul care vine sunt mari, dar rămîn încrezător că veți continua cu aceeași perseverență să demonstrați importanța și eficiența activității instituției noastre pentru a oferi plus valoare misiunilor încredințate, iar demnitarii noștri să fie protejați de pericole şi ameninţări la adresa securităţii lor.

Vă doresc ca lumina sărbătorilor de iarnă să vă aducă liniște sufletească și armonie în familiile dumneavoastră. Fie ca Anul Nou să Vă aducă împlinirea tuturor viselor şi năzuinţelor profesionale, iar bunăstarea şi belşugul, optimismul şi încrederea în viitor, să intre în inimile şi casele voastre.

Să vă bucurați de căldura celor dragi și de lucrurile care contează cu adevărat!

La mulți ani și sărbători fericite!

Cu deosebită considerație,

Victor ȚĂRNĂ, Director al Serviciului de Protecție și Pază de Stat

24 decembrie 2016