Mesajul directorului SPPS, dl. Victor ŢĂRNĂ, adresat angajaţilor Serviciului de Protecţie şi Pază de Stat cu ocazia aniversării a 25 ani de la proclamarea Independenţei Republicii Moldova

 

Domnilor ofiţeri şi subofiţeri,

Fiecare sfîrşit de august ne reîntoarcere în timp și ne aminteşte de voinţa neamului nostru care şi-a redobîndit suveranitatea și independența. Data de 27 august – Ziua Independenţei Republicii Moldova –  a devenit un eveniment important pentru cetăţenii ţării noastre şi un bun prilej pentru a ne aminti de unde am pornit, cum am evoluat şi ce am obţinut.

Exprimăm gratitudinea pentru toţi cei care au stat la originea dezvoltării Republicii Moldova ca stat de drept, manifestînd sacrificiu, curaj şi credinţă la apărarea valorilor supreme ale Republicii Moldova – suveranitatea, independenţa şi integritatea teritorială a ţării.

Stimaţi colegi,

Serviciul de Protecţie şi Pază de Stat, în pofida dificultăţilor de-a lungul  timpului, s-a dezvoltat, s-a maturizat şi s-a afirmat profesional, devenind astăzi, unul din pilonii sistemului de asigurare a securităţii statului.

Pe această cale, ţin să îmi exprim recunoştinţa pentru abnegaţia şi profesionalismul de care daţi dovadă în misiunile care vă sunt încredințate – de a servi poporul şi ţara.

Cu ocazia celei de-a 25-a aniversare a Independenţei Republicii Moldova, vă felicit şi vă urez pace, sănătate, fericire, bunăstare şi realizări remarcabile în activitatea zilnică. Să purtaţi cu mîndrie epoleţii de ofiţer de protecţie, iar devotamentul şi responsabilitatea pe care le manifestaţi zi de zi să vă impulsioneze spre noi realizări în asigurarea  protecţiei demnitarilor Republicii Moldova.

Să vă păstraţi tradiţiile şi valorile, pentru care au luptat strămoşii noştri. Să aveţi încredere în propriile forţe, pentru a făuri un viitor pentru generaţiile viitoare.

Vă urez, încă o dată, succese în activitatea profesională, iar patriotismul şi dragostea faţă de ţară să devină un impuls pentru promovarea valorilor şi intereselor naţionale întru prosperarea Republicii Moldova.

                                                                                                                        Cu profund respect,

                                                                                               Victor ŢĂRNĂ

 

Serviciul cooperare internaţionale şi relaţii cu publicul