User menu

Ședința festivă cu ocazia obținerii titlului de învingători la Campionatul European „Bodyguard-2017”

 

Astăzi, 14 aprilie, a avut loc o ședință solemnă dedicată obținerii victoriei absolute în cadrul Campionatului European „Bodyguard”, desfășurat la Alba-Iulia, România.

Ceremonia de înmânare a diplomelor s-a desfășurat într-o atmosferă festivă în incinta Serviciului de Protecție și Pază de Stat.

La eveniment, în calitate de oaspeți speciali au participat Prim-Vicepreședintele și Vicepreședintele Federației Internaționale Bodyguard.

În debutul ședinței, directorul interimar Anatolie Golea a felicitat ofițerii SPPS pentru titlul de învingători punctând „Știm că ați muncit mult pentru a obține acest rezultat. Cu resurse limitate, dar cu mult entuziasm și dragoste de profesie, ați reușit să fiți înaintea tuturor. La fel, dl Anatolie Golea a specificat importanța acestui campionat de profil în cadrul serviciilor de protecție, iar participarea ofițerilor la astfel de competiții contribuie substanțial la ridicarea nivelului de pregătire, dar și preluarea unor metode noi de acordare a protecției în scopul prevenirii unor situații de criză la adresa securității demnitarilor de stat.

La finalul ședinței, cei mai buni bodyguarzi au fost menționați cu premii speciale.

Notăm că următorul campionat internațional de profil se va desfășura în Republica Moldova. Astfel, pentru prima dată, în perioada 16-20 septembrie 2017, Serviciul de Protecție și Pază de Stat va fi gazda celui mai important eveniment anual al serviciilor de protecție – Campionatul Mondial  „Bodyguard”, la care urmează să participe peste 15 țări.

14 iunie 2017

Serviciul cooperare internațională și relații cu publicul